Gå til artikel

Wordfeud snyd til Scrabble – hvad er det, og hvordan man bruger det?

Scrabble var meget populær allerede i 90’erne. Da man trækkede bogstaver fra en stofpose og dannede ord af dem, fik man levende rødme i ansigtet. På trods af tidens forløb har intet ændret sig i denne henseende. Mange wordfeud-type spil blev populær i forskellige verdenslande. Bortset fra brætspil, er der også værktøjer på nettet, der hjælper os med at udvide de kompetencer, der er nødvendige for at blive en ægte ordmester! Vi mener blandt andet Scrabble online wordfeud snyd. Hvad er det, og hvordan man bruger det? Lad os tjekke!

Scrabble – spilhistorik og værktøjsinfo

Sandsynligvis ved alle, hvordan Scrabble ser ud, og hvad det handler om. Det blev opfundet i 1931 af den daværende ledige arkitekt, Alfred Butts. Mærkeligt nok, et af de mest valgte ordspil i verden interesserede ikke oprindeligt nogen af de mest populære brætspilsfirmaer – de fandt det alt for kedeligt. Derfor blev den produceret af opfinderen og pensioneret embedsmand, James Brunot, i sin egen garage. Herrerne lavede to hundrede eksemplarer om ugen. I øjeblikket er det et af de mest populære ordspil i verden.

Scrabble kan spilles af 2 til 4 personer. De tager en brik-holder og blander (typisk i en stofpose) alle bogstavbrikkerne, og trækker 7 brikker, der med fordel skal holdes skjult for modspillerne. Hver spiller trækker nu én brik og den med et bogstav tættest på alfabetets begyndelse (tom brik er før “A”), starter. Hver af dem skal bruge mindst et bogstav, der allerede findes på brættet. Tilfredshed med at tilføje de næste ord er garanteret!

I årenes løb og med den teknologiske udvikling blev der skabt mange nyttige værktøjer på nettet, der giver os mulighed for at forbedre vores ordspil færdigheder. Det er, for eksempel Scrabble ordbog online. Det er en smart og meget brugervenlig applikation, der giver os mulighed for at kontrollere, om det ord, vi opfandt, faktisk er acceptabelt i spillet, og vi modtager bonuspoint for det. Dette er dog ikke alle de fordele, det tilbyder!

Wordfeud snyd online – hvordan virker det?

Hvis du ikke kender dette mirakel endnu, det bedste tid for at lære det at kende er nu. Især hvis der er en anden interessant ordkamp med venner på vejen! Scrabble Dictionary er en wordfeud snyd som er baseret på den officielle danske Scrabble Dictionary. Dets indhold har ændret sig mange gange, og det er stadig en “levende organisme”. Scrabble-ordbogen, som let kan findes på nettet, giver dig mulighed for hurtigt at tjekke, om det ord, vi tilføjer, giver os yderligere point, eller om det vil blive afvist af kolleger. Men det er ikke alt! Du kan også se, hvilke ord du kan danne fra de bogstaver, du har! Det er ikke kun en stor hjælp, men også muligheden for konstant at forbedre dine færdigheder og udvide dit ordforråd. Under en Scrabble-kamp er det bare uvurderlig.

Denne Scrabble-ordbog er bare en wordfeud snyd, når du bruger dit modersmål. Mere igangsatte spillere eller dem, der søger mere spænding, kan f.eks. bruge den engelske version! Scrabble Dictionary vil være nyttigt så to gange – i det mindste i starten, når vi lærer den nye version på dette velkendte spil at kende.

Scrabble ordbog wordfeud snyd (online app) fungerer som en søgemaskine. Indtast det ord, der er dannet af de bogstaver, du har, og tjek om faktisk du kan få yderligere point! Simpelt, ikke?

Wordfeud snyd – hvordan kan du ellers bruge den?

Applikationen vil vise sig nyttig ikke kun når du spiller Scrabble. Med det kan du også sørge for konstant udvidelse af dit ordforråd, træning (også uden selskab!), eller omhyggelig sporing af vores bevægelser i det forrige spil.

Wordfeud snyd-appen er oprettet på en sådan måde, at den er nyttig til rigtigt mange opgaver. Afhængigt af hvilken online ordbog du vælger, kan du ikke kun tjekke det ord, du har opfundet, men også bruge dem forslaget af appen. Ikke kun det – det er så klog at det kan filtreres for at søge efter ord, der begynder med et specifikt bogstav fra dem, du har, eller som du vil tilknytte til et ord på brættet. Du kan også nemt indstille længden af det ord, som du vil danne. Og selvom det lyder som en rigtigt avanceret operation – gemte vi det bedste til sidst!

Nogle ordbøger til Scrabble-spillere har et indbygget trænermodul. Med det kan du øve dagligt uden at skulle bede om et spil af familiemedlemmer eller venner. Hvis det ikke var nok for dig, med analyse-værktøjet kan du også spore historien om dine tidligere spil, tjekke hvor mange chancer du mistede for at danne et perfekt udtryk, og hvor mange point du har tabt! Det er frustrerende, men giver dig mulighed for at udvikle dine evner.

Scrabble ordbog – resume

Ovenstående har vi beskrevet den bedste wordfeud snyd – Scrabble-ordbogen. Du ved allerede, at denne vil være nyttig under Scrabble-kampe og andre populære spil baseret på orddannelse. Mens online ordbogen er enkel at bruge, dens funktioner kan være meget avancerede. Hvad kan du vinde med den?

  • Du kan finde nogle forslag til ord, som du kan danne på baggrund af de bogstaver, du har.
  • Ved hjælp af filteret indsnævrer vi søgningen til ord med et bestemt antal bogstaver.
  • Du kan markere hvilket bogstav det søgte ord skal begynde med, og hvilke bogstaver det skal have indeni, så du kan forbinde det til de ord, der allerede er på brættet.
  • Scrabble Online Dictionary giver dig mulighed for at øve når som helt – på dagen eller natten uden at bede venner om deres selskab!
  • Analyzer er vores måde at spore tidligere spil på – tænk på hvert træk, drag konklusioner og bliv bedre med hvert nyt spil!
  • Scrabble ordbog er en god støtte for folk, der spiller orddannelse på dansk. Vi kan dog prøve applikationen med ord på engelsk.
  • Det lærer dig også nye ord, der beriger dit ordforråd og giver dig mulighed til non-stop læring på en sjov og nem måde!

De værktøjer, som du kan finde på internettet, er oftest baseret på den officielle danske Scrabble Dictionary. Derfor kan vi være sikre på, at vi får pålidelig information, og de ord, vi opretter, er faktisk tilladt til brug under spillet. Så er du klar til et spændende spil?